Adlogic söker erfaren mediasäljare i Västerås

Vi på Adlogic söker två erfarna säljare, gärna med kompetens inom marknadsföring digitalt, men framförallt med vassa säljegenskaper, till vårat kontor i Västerås. Den ena tjänsten är innesäljare och den andra är utesäljare/fältsäljare. Har du framgångsrikt arbetat med försäljning tidigare och är redo för nästa utmaning? Är du tävlingsinriktad och har ett bra driv? Då är du intressant för oss.

Om dig

För att lyckas ska du vara målmedveten, engagerad samt ha ett starkt driv. Du bör även vara tävlingsinriktad och kreativ. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Vi önskar att du är arbetsvillig och har ett professionellt synsätt till ditt arbete. Att vara representativ och lyckas på jobbet ska vara viktigt för dig. Sälj- och produktutbildning får du på plats.


Om Adlogic AB

Adlogic är ett säljbolag i Västerås som grundades 2007. Vi arbetar med marknadsföring mot digitala plattformar och har i våran produktportfölj en rad kvalitativa tjänster. Förutom att kunna förmedla annonseringslöningar på Google och sociala medier arbetar vi med två andra uppdrag. Sedan 2008 arbetar vi framgångsrikt med hitta.se där vi är deras Västerås-kontor. På hitta.se hjälper vi företag med sökordslösningar. 

Adlogic har högsta kreditvärdighet, AAA. Betyget ges till företag som visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur. Företaget ska varit verksamt i minst 10 år och ha nyckeltal väsentligt över branschgenomsnittet. 

Lediga tjänster

 

Innesäljare hitta.se

Som innesäljare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att hjälpa svenska företag med att marknadsföra sig på hitta.se. Första kontakt tas alltid via telefon, arbetet fortsätter sedan med bokat telefonmöte, e-post eller bokat möte hos kunden. Under upplärningstiden består arbetet helt till finna och skapa nya kunder, men i den här tjänsten ingår även hantering av befintliga kunder.

Utesäljare hitta.se

I din roll som utesäljare/fältsäljare kommer du tillsammans med ledningen utforma den strategi som behövs för att nå uppdragets mål. Du driver din egna försäljning med allt från prospektering, kundmöte och offerthantering till uppföljning av affärer. I takt med att kundstocken växer hanterar du dina egna kunder löpande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från uppsökande försäljning samt körkort.

Vi erbjuder

Hos oss på Adlogic får du möjligheten att arbeta tillsammans med ett fantastiskt gäng. Vi erbjuder generösa arbetstider och en tjänst där du får vara med och påverka. Våran lönemodell är grundlön plus provision och bonus. Vårat kontor ligger i centrala Västerås där vi sitter i stora fina lokaler mittemot Stadshuset.

Välkommen att höra av dig med ansökan till jobb@adlogic.se!

Kontakta oss

Adlogic AB
Munkgatan 20C
722 12 Västerås

556731-4637

021-440 50 00
kontakt@adlogic.se