Adlogic arbetar med hitta.se

hitta.se är Sveriges 3:e största sajt.

Säljbolag Västerås

Adlogic är ett säljbolag med kontor i Västerås. Vi arbetar med internetmarknadsföring och annonsförsäljning. Vi tar oss an kvalitativa säljuppdrag och bygger en upp en lokal förankring för de parters som vi arbetar med. Sedan starten 2007 har vi förmedlat annonsförsäljning till ett ackumulerat belopp över 160 000 000 kr fördelat på fler än 25 000 stycken affärer.

Vårat uppdrag

Hitta.se är ett ledande sökföretag för företag, personer och platser. Bolaget är i dagsläget specialiserat inom lokalt sök och erbjuder tjänster som kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. Namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter uppdateras varje dygn. Allt för att informationen på sajten ska vara så relevant och aktuell som möjligt.

Varje vecka hjälper hitta.se ca 4 miljoner unika besökare som tillsammans genomför över 20 miljoner sökningar i veckan. I januari 2018 utsågs hitta.se till ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken i YouGovs BrandIndex.

Hitta.se är etablerat sedan många år som en av Sveriges absolut största sajter med räckvidd över hela Sverige. Företaget ägs av Sprints Capital Management, VDn Alexander Hannerland och investeraren Stefan Tocca. Sprints Capital Management, grundat av Henrik Persson med ett förflutet på Kinnevik, är inriktade på investeringar i ledande europeiska onlinebolag. Personerna bakom Sprints har investerat i ett flertal framgångsrika internetbolag som Avito och Zalando.

Adlogic har arbetat med hittapunktse ABs produkter sedan 2008.

Under våren 2020 har Google börjat att i ännu högre utsträckning länka till hitta.ses träfflistor. Det ökar värdet för företag att synas på sajten. Dessutom har trafiken nu toppen på över 4,6 miljoner unika besökare under en vecka.

Till startsida.

Kontakta oss

Adlogic AB
Munkgatan 20C
722 12 Västerås

556731-4637

021-440 50 00
kontakt@adlogic.se